About GB & ASS.

Met de viering van het 10-jarig bestaan in het vooruitzicht is het duidelijk dat de netwerken van zelfstandige coaches en consultants volwassen zijn geworden. Door een continue uitwisseling van expertise en ervaring kunnen we vandaag professionele coaching, team coaching en andere ontwikkelgerichte activiteiten aanbieden aan kleine en grote organisaties, in binnen- en buitenland.


Na ervaringen bij het huidige Actiris (4j.), Gamma consulting(4j.) en GITP (4j.) heb ik in 2003 besloten om mijn eigen weg te gaan. Het samenwerken met grote HR Consultancy kantoren heeft me in eerste instantie toegelaten om het pad van de verdieping in te slaan. Naast een opleiding psychologie en de officiële erkenning als Psycholoog (Erkenningsnr. 651103161) heb ik een langdurige coaching opleiding afgerond in 2005. Sindsdien volgde ik jaarlijks uiteenlopende Masterclasses, wat me toelaat state of the art dienstverlening aan te bieden.


Met meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van HR Consultancy ken ik deze markt behoorlijk goed en ben ik blij met de excellente partners en klanten met wie ik het voorrecht heb om samen te werken.