Personal coaching

De voorbije 10 jaar heb ik vastgesteld dat mensen binnen en buiten een bedrijfscontext met vragen zitten en nood hebben aan support. Een aantal onder hen beginnen echter  meer en meer vast te lopen gezien ze er niet allen uitgeraken en er geen budgetten ter beschikking zijn om in te spelen op hun nood.


Vandaar dat ik besloten heb tot 20% van mijn tijd te besteden aan het ter beschikking stellen van mijn expertise op vlak van coaching en ontwikkeling, aan privépersonen of personen uit de sociale sector.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

Onderwerpen die mensen aanbrengen zijn zeer divers:


 

  • De situatie waarin ik me bevind bevalt me  eigenlijk al een hele tijd niet.
  • Professioneel zit ik op een dood spoor, maar ik zie weinig opportuniteiten.
  • Ik heb het zo moeilijk om neen te zeggen, ik durf anderen niet te confronteren uit schrik de goede relatie  te schaden.
  • Ik voel me al een hele tijd lusteloos en heb geen energie meer voor andere dingen.
  • De situatie op mijn werk is zo stresserend: ik kan mezelf niet zijn.
  • Mijn huidige leidinggevende weet absoluut niet hoe hij mijn collega’s en mezelf moet managen. Meetings kosten zoveel energie dat ik telkens kapot ben als ik thuiskom. Als ik het hem al zou willen vertellen, zou ik niet weten hoe.

  • Gezien de economische situatie en de minder stabiele periode op mijn bedrijf, leef ik continu met angst. Ik zou met voorstellen willen komen, maar ik wil niet in ‘the picture’ lopen, stel dat ze mijn voorstellen weer afkraken op het directiecomité.

  • Ik heb als vrouw geen zin om in competitie te gaan voor die leidinggevende job. Als ze zelf niet vinden dat ik de beste ben voor de job, bekijken ze het maar. Ik ben trouwens gelukkig vandaag met het evenwicht werk- privé. Deep down blijf ik wel op mijn (intellectuele) honger zitten.

Even meelopen met mensen die zitten met dit soort vragen is voor mij een voorrecht, geeft mij energie. Dit heeft een rechtstreeks verband met mijn uitgangspunt:


Het laten stromen van je energie.

 

David, Project Manager

 

“ ​​Na maanden van twijfel over mijn carrière heb ik heb ik contact genomen met Gert. Zijn heldere inzichten en zijn talent om tot de kern van het probleem te komen hebben er niet alleen toe geleid dat ik meer ontspannen door het leven ga, ik heb dankzij zijn begeleiding ook een welgekomen  loopbaan-wending genomen! .”

TESTIMONIAL