top of page

OVER GERT

logo_gba_2022.jpg
pexels-kammeran-gonzalezkeola-7925859_edited_edited.jpg

Na ervaringen opgedaan te hebben bij het huidige Actiris (4j.), Gamma consulting (4j.) en GITP (4j.) heb ik in 2003 besloten om mijn eigen weg te gaan. Het samenwerken met grote HR Consultancy kantoren heeft me in eerste instantie toegelaten om het pad van de verdieping in te slaan. Naast een opleiding psychologie en de officiële erkenning als
Psycholoog (Erkenningsnr. 651103161) heb ik een langdurige coaching opleiding afgerond in 2005.

 

Sindsdien volgde ik jaarlijks uiteenlopende Masterclasses, wat me toelaat state of the art dienstverlening aan te bieden. Het steunen van mensen in hun persoonlijke en/of professionele groei en ontwikkeling is mijn core-activiteit. Bij het aangaan van deze ontwikkelrelatie vind ik het belangrijk medewerkers op een hartelijke, professionele, authentieke en doelgerichte manier te benaderen!

Onze opdrachten in organisaties bestaan erin om medewerkers te steunen in hun leer- en ontwikkelproces, door het aanbieden van verschillende ontwikkelgerichte activiteiten. Dit laat hen toe de nieuwe professionele uitdagingen effectief aan te pakken om de organisatiedoelen te realiseren.

De noden van de organisatie én van de deelnemer staan  centraal in dat proces, waarbij  de deelnemer de kans krijgt om meer zicht te krijgen op zijn drivers , talenten en competenties om vervolgens zelf zijn ontwikkelproces te sturen. Bij organisaties wordt er gestreefd naar een maximale transfer van de leer- of ontwikkelwinst naar de werkplek.

foto Gert Trends.jpg

WAARDEN

Bij het aangaan van deze ontwikkelrelatie vinden we het belangrijk medewerkers op een hartelijke, professionele, authentieke en doelgerichte manier te  benaderen!

HET BURN-OUTVACCIN

In de loop der jaren heb ik meer dan 4000 mensen gescreend, gecoacht of getraind, waardoor ik snel patronen herkent in hun functioneren en hen goed kan inschatten op hun competenties, talenten, waarden en voorkeuren. Dit resulteerde in 'Het burn-outvaccin', een boek en trainingsmodule om op een innovatieve, efficiënte manier burn-out te voorkomen of aan te pakken.

MIJN PARTNERS

cole.png
bottom of page